Mijn schildersatelier is een plaats waar ik zelf schilder en wat open staat voor enthousiaste bezoekers. De koffie, thee en een drankje staan klaar.

 

Omdat ik niet zonder creatieve mensen kan is het atelier op bepaalde momenten open voor deelnemers.

Ik ben een procesbegeleider en richt mij op de reeds aanwezige vaardigheden van de persoon.

Mijn workshops zijn opgesteld vanuit de visie om het beeldende proces van de deelnemer in gang te zetten, waardoor ik kennis laat maken met de diverse materialen en technieken die u kunt gebruiken bij gemengde medium op acrylbasis.

Daarna kunnen de deelnemers een persoonlijke begeleiding krijgen voor wat betreft hun eigen werk en proces. Ik zie het als een voorrecht dat mensen mij toelaten in hun creatieve persoonlijke proces. Het is iedere keer weer een (experience) spannend avontuur zowel voor de deelnemer als voor mezelf.

 

Voor vragen neem gerust contact op:

Tel: 586-1201 / 747-4460

Email: anita.schildersatelier@gmail.com

 

Abstract

 

Workshop Abstract schilderen richt zich op :

Creativiteit, expressiviteit, originaliteit en eigenheid.

Gelegenheid om het traditionele en het gangbare los te laten en een eigen weg in slaan door een eigen stijl te ontwikkelen.

A.     Beroep doen op gevoel voor: Vorm, lijn, Kleur en vlakverdeling.

B.     Kennismaken met: Diverse materialen, Technieken en Texturen

 

 Schilders Atelier

 

Het schildersatelier is een plek om aan je schilderstalent te werken.

Ik begeleid de deelnemers bij het creatieve proces . U maakt kennis middels boeken met verschillende schilders- en stijlen. U gaat aan de slag met diverse materialen om vormen, kleuren, lijnen, en vlakken te creëren. Iedereen werkt vrij aan zijn/haar werk. De sfeer is open, we bekijken en bespreken elkaars creaties wat heel inspirerend en motiverend werkt. Sociale contacten, ontwikkeling, creativiteit en plezier staan voorop.

 

S a m e n s c h i l d e r e n

 

Tijdens deze workshop gaan jullie samen een unieke schilderij maken. Na een intake wordt er gezamenlijk een thema bepaald. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om dit thema uit te werken op een gezamenlijk doek. De schildersdoeken en benodigde materialen staan ​​klaar, de rest komt vanzelf. Creatief van niet, iedereen kan het, want juist de eenvoud zorgt voor een verbluffend resultaat!

 

Verkoop schildersdoeken op maat gespannen en acryl verf

 

Laatste bij gewerkt maart 2011